Több volt benne…

Az első huszonöt perc jó játéka után többet hibázott, így végül vereséget szenvedett a DVSC Kézilabda Akadémia Kudor Kitti vezette ifjúsági másodosztályban szereplő együttese Szegeden.

Hosszú útra készült a csapat, hiszen Szegeden lépett pályára ifjúsági másodosztályú bajnoki mérkőzésen. A mérkőzés elején nem látszott meg a hosszú út, hiszen Kudor Kitti tanítványai uralták ezt a periódust, Porkoláb Zsófi pedig ott folytatta, ahol a Kazincbarcika ellen abbahagyta: szórta a gólokat! Dinamikus kézilabdát mutattak be a mieink, ennek köszönhetően nem tudott meglépni a hazai csapat, bár a félidő derekára két gólos vezetéshez jutottak. Ebből visszajöttek akadémistáink, akik összességében jó első 25 percet produkáltak. Csak az a fránya, technikai hibákkal tarkított utolsó öt perc nem kellett volna…

A második játékrész elején egy lapáttal rátett a csongrádi csapat, amely három győzelemmel és két vereséggel állt a bajnokságban a mérkőzés előtt. Sajnos a második játékrész első harmadában jelentősen növelte előnyét a hazai együttes, ekkor ismét főleg Porkoláb Zsófi tudott gólt szerezni, de a második félidőben nagyon eredményesen játszott Tamás Korina is. A mérkőzés utolsó negyede jól sikerült, ez mindenképp dicsérendő, ennek köszönhetően pedig öt gólra zárkóztak a mieink. A lányok sajnos nem tudták megismételni a múlt heti mérkőzésen bemutatott teljesítményt, azonban ha a mérkőzés jó periódusait hosszabbra nyújtanák, illetve több kiemelkedő egyéni teljesítmény lenne, akkor eredményesebb lehet a csapat.

Jövő hét csütörtökön a Csapó Erika vezette DVSC SCHAEFFLER II. ellen vív házi rangadót Kudor Kitti csapata.

Ifjúsági II. osztályú bajnoki mérkőzés 6. forduló:
K. Szeged SE – DVSC SCHAEFFLER 29–24 (16–11)
DVSC: 
Tóth B. S. – Porkoláb Zs. 8 (4), Vámosi A. 1, Ballagó L. 3, Erdődi G. 1, Tamás K. 7 (1), Orsó Sz. 1. csere: Czina E. 1, Nemes K., Kőrösi E. 1, Győrfi B., Szilágyi Zs. 1.

Kudor Kitti: Kicsit bosszús vagyok, mert több volt ebben a mérkőzésben. Az első huszonöt percben jól, dinamikusan játszottunk, sajnos az utolsó öt perc technikai hibái miatt ötgólos hátrányba kerültünk a szünetre. A második félidő elején ismét többet hibáztunk, a játékrész második része jobban sikerült. Gyengébb játékot produkáltunk, mint az elmúlt mérkőzésen, ezeken a találkozókon még több jó egyéni teljesítmény kell.

Kiemelt partnereink