Előre a győzelemért

A hajrájához közeledik az NB I/B 2023/24-es szezonja, akadémistáinkra a biztos bennmaradás szempontjából nagyon fontos mérkőzés vár a PEAC ellen.

Az idei szezonban az NB I/B-ben szereplő akadémistáink nagyjából felének teljesen új ez az osztály, hiszen nem játszottak korábban ebben a bajnokságban. Így van ezzel Csamangó Lili is, aki szintén újonc a másodosztályban.

„Ebben az osztályban nagy hangsúly van a fizikalitáson, a sebességen – mondta el Lili. – Úgy érzem, hogy mérkőzésről mérkőzésre fejlődünk. Az idő múlásával egyre inkább beleszoktunk az NB I/B-be és ez az eredményeken is látszik.”

Huszonöt mérkőzésen huszonegy pontot szerzett eddig Győrvári Viktor csapata, amellyel jelenleg a 9. helyen áll az NB I/B-ben. A biztos bennmaradás kivívásához nagy szükség van a PEAC elleni győzelemre.

„Kemény és pörgös meccset várok – tekintett előre az irányító. – Mindenképpen szeretnénk megszerezni a nagyon fontos két pontot, ezzel visszavágni a PEAC-nak az őszi vereségünkért.”

Az DVSC SCHAEFFLER U19–PEAC_PTE SIPO NB I/B-s mérkőzést 2024. április 27-én, 16 órai kezdettel rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A másodosztályú találkozóra 500 forintba kerül a belépőjegy, a felnőtt mérkőzésekre szóló bérletek az előző évhez hasonlóan érvényesek az NB I/B-s mérkőzésekre.

Kiemelt partnereink