Fontos győzelem

Nagyon fontos mérkőzést nyert meg Győrvári Viktor együttese Gárdonyban, ezzel már a kilencedik helyre lépett fel az NB I/B-ben!

Ősszel Debrecenben döntetlent játszottak akadémistáink a Gárdony-Pázmánd ellen. Akkor ezt csalódásként élték meg a mieink, így a mai visszavágón egyértelműen a két pont megszerzése volt a cél! Erre egyébként is nagy szüksége volt Győrvári Viktor együttesének.

Nagy Nóra góljával indult a mérkőzés, majd a 12. percre már három gólos előnyt építettünk ki, Kelemen Dorina talált be, ezzel már 6-3-ra vezettünk. Nagyot harcolt a bentmaradásért küzdő hazai együttes, amely a 19. percben még a vezetést is átvette. Bár áprilisban talán egy kis képzavar, de pünkösdi királyság volt a vendéglátók vezetése, fél percen belül egyenlítettünk Ratalics Luca ziccerével, majd egy ötperces gólcsendet Baranyi Dorottya tört meg, visszavettük a vezetést. Nagy Nóra utolsó másodpercekben lőtt találátával vezettünk egy góllal a félidőben. A második félidő elején még fej-fej mellett haladtak a felek, majd a 43. percben már négy gól volt a vendégelőny. Lelkesen küzdöttek a gárdonyiak, Kelemen Dorina lövésével ismét néggyel vezettünk, és ebből a négy gólból kettőt sikerült is megtartani a végéig!

Fontos győzelmet arattak a mieink Gárdonyban, így immáron a kilencedik helyet foglalják el az NB I/B tabelláján. A már kieső helyen álló PEAC hat pontra van, és pont ellenük játszanak akadémistáink a jövő héten!

NB I/B., 9. forduló:

Gárdony-Pázmánd NKK–DVSC SCHAEFFLER U19 22–24 (11–12)
Gárdony, 80 néző: V: Hornyik Zs, Zörgő R.

DVSC: Lakatos R. – Ratalics L. 3, Csamangó L., Kelemen D. 5, Fodor V. 1, Nagy N. 5, Tóth R. 1. Csere: Kovács N. (kapus), Baranyi D. 7 (1), Szalai P. 1, Bristyán D. 1,  Eszenyi G., Véniger K., Varga K. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink