Semmi sem sikerült

Hamar komoly hátrányba került Csapó Erika csapata a városi derbin, így hiába volt a második félidő elején egy jó szakasz, végül biztosan nyert a Debreceni Sportcentrum.

Sok hibával kezdett mindkét a csapat a Serdülő III. osztály F-csoportjának városi rangadóján. Igaz, 2–2-ig semmi nem utalt arra, hogy pillanatokon belül tetemes hátrányba kerül a DVSC SCHAEFFLER. Aztán a következő bő tíz percben nem lőttek gólt a piros mezes Loki-játékosok, eközben a DSI hatszor is betalált, ez pedig meg is határozta a meccs további képét.

Félidőben hét góllal vezetett a Sportcentrum csapata, s a második játékrészt nagyon jól kezdték a Csapó-tanítványok, a jó védekezésnek és Csekenyák Alexa bravúrjainak köszönhetően tíz percig nem kaptak gólt, így sikerült faragniuk a hátrányból. Aztán elfogyott a lendület, s végül magabiztosan nyert a Debreceni Sportcentrum SI csapata.

DVSC SCHAEFFLER II. – DEBRECENI SPORTCENTRUM SI 15–24 (7–14)

DVSC: Csekenyák A. – Vida Martina 3, Bordás O. 3 (1), Uzsoki P. 3, Koncz K., Pócsi E., Magyar B. 1. Csere: Pók P. 2, Bényei E., Hajzer H. 2, Soós L., Bordás B. 1, Fülöp M., Tóth B., Ludman Zs., Molnár T. Edző: Csapó Erika

Csapó Erika: Túlizgulták a lányok a meccset, ennek és a taktikai fegyelmezetlenségeknek tudható be, hogy sok hibával játszottunk. A második félidő első periódusának kivételével gyakorlatilag értékelhetetlen volt a játékunk, egyedül Csekenyák Alexa kapusteljesítménye dicsérhető!

Kiemelt partnereink