Nem bírtuk erővel

Hiába zárkózott többször is fel ellenfelére a Csapó Erika vezette ifjúsági másodosztályú együttes, végül hétgólos vereséget szenvedett a Tempó KSE ellen, idegenben.

Szoros mérkőzésen szenvedett minimális, egygólos vereséget akadémista csapatunk az előző mérkőzésen az Eszterházy ellen, mostani ellenfele, a fővárosi Tempó KSE is vesztesen hagyta el a pályát Dabason az előző fordulóban. A hazaiak erejét mutatja, hogy első pontvesztésük volt az idén, ennek megfelelően jól is kezdték a mérkőzést, a 8. percben 6-3 volt az állás. Ekkor öt perces gólcsend következett, de a mieink igyekeztek lépést tartani a jó erőkből álló fővárosiak ellen, főleg Filek Kornélia és Kovács Napsugár góljainak köszönhetően. Az első játékrészben rajtuk kívül mindössze három gólt lőttek a mieink, így négygólos hazai vezetéssel fordulhattak a felek. 

A második játékészben igyekeztek többször is zárkózni a mieink, azonban nem nagyon tudtak, köszönhetően az elkövetett hibáknak. Filek Kornélia továbbra is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, kilencből kilenc hétméterest értékesített és még két akciógólt is szerzett, így összesen tizenegy találat került a neve mellé. A vége előtt nyolc perccel még látótávolságon belül voltak a fővárosiak, ám a mieink nem tudtak újítani és végül hétgólos vereséget szenvedtek. Négy mérkőzés után felemás a mérleg, két győzelem mellett két vereséggel állnak a lányok.

Ifjúsági II. osztályú bajnoki mérkőzés 5. forduló:
Tempó KSE – DVSC SCHAEFFLER 33–26
(17–13)
DVSC: Csekenyák A. – Filek K. 11 (9), Repák V. 4, Buzás P. 3, Kovács N. 5, Balogh P. E. 1, Galsai D. 2. csere: Kovács B., Kéki Zs. (kapus), Uzsoki P., Erdődi H.
Csapó Erika: Erős ellenfél ellen játszottunk, viszont ilyen arányú vereség nem volt benne a mérkőzésbe. Többször felzárkóztunk a hazaiakra, de akkor mindig becsúszott egy-egy buta hiba. Sajnos kapusaink most nem tudtak annyit hozzátenni, pedig a védelem erőn felül dolgozott.



Kiemelt partnereink