Most kell megmutatni!

Komoly erőpróba előtt áll a DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági első osztályú együttese, amely az eddig hibátlan Ferencváros otthonában vendégszerepel.

Hat mérkőzésen öt győzelemmel és egy döntetlennel áll a Győrvári Viktor vezette együttes az ifjúsági első osztályban. Október 28-án léptek pályára utoljára, a Szeged ellen magabiztos siker aratva. Több mint egy hónap telt el azóta, ennyi idő alatt akár egy nyári és egy téli olimpiát is meg lehetne rendezni…

„Szerencsére tudtunk edzeni és voltak NB II-es mérkőzések is, így nem estünk ki teljesen a formából – adott gyorsjelentést Sápi Bogi, aki a szezon eddig eltelt időszakát is értékelte röviden. – Elégedett vagyok az eddigi teljesítménnyel, úgy érzem, hogy védekezésben és támadásban is meccsről-meccsre fejlődünk. Egyedül a Pénzügyőr ellen játszottunk döntetlent, szeretnénk azt az egy pontveszteséget visszahozni.”

Nem ígérkezik könnyű falatnak a következő ellenfél, és akkor még finoman is fogalmazunk, hiszen az eddig minden mérkőzését magabiztosan megnyerő Ferencváros otthonába látogatnak a mieink. Azt azért megjegyeznénk, hogy az elmúlt két alapszakaszban lejátszott Ferencváros – DVSC ifjúsági mérkőzés döntetlennel végződött…

„Nagyon erős meccsre számítok, ahol mindkét fél meg fog küzdeni a két pontért – vélekedett Bogi. – A védekezés lehet a kulcs, és ha abból gyors gólokat tudunk lőni, akkor magabiztosan tudunk játszani és remélhetőleg el tudjuk hozni a két pontot.”

A december 3-án, 14 órakor kezdődő, zárt kapus FTC – DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági első osztályú mérkőzést a tervek szerint közvetíti a hazai klub, további információkat Facebook oldalunkon osztunk meg a mérkőzés napján.

Kiemelt partnereink