Könyvfelajánlás akadémistáink számára

Nemes gesztust gyakorolt Gurbán György újságíró, a dehir.hu szerkesztője, a Királynők piros-fehérben című könyv írója, aki művéből kétszáz példányt ajánlott fel a DVSC Kézilabda Akadémia számára. 

A DVSC a nyolcvanas-kilencvenes években vitán felül Európa egyik legjobb csapata volt, amelyet egy bajnoki cím, Magyar-Kupa győzelmek, nemzetközi kupadöntők, majd két EHF-Kupa győzelem bizonyít. A debreceni női kézilabda aranykorát kiválóan bemutató műben az eredmények, játékos statisztikák ismertetése, és a nagy pillanatokat megörökítő képek mellett interjú formájában megszólalnak az ünnepelt hősök, akik lerakták a siker alapjait és akikre ma is nagyon büszkék vagyunk!

A sikerkovácsok között megtaláljuk Kalocsai Erikát, Törökné Csapó Erikát, illetve Köstner Vilmost is, akik jelenleg a DVSC Kézilabda Akadémia szakmai stábjának tagjai, valamint a debreceni női kézilabda alapjait lerakó mestert, Komáromi Ákost.

Az akadémián pallérozódó fiatalok a könyvön keresztül betekintést nyerhetnek a DVSC történelmébe és erőt meríthetnek ahhoz, hogy egyszer ők maguk is szerepeljenek egy hasonló alkotásban. 

Köszönjük a felajánlást Gurbán Györgynek!

Kiemelt partnereink