Érmes reményekkel

Szeptember 12-én a Kispest elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg a bajnoki szereplést Csapó Erika ifjúsági másodosztályban szereplő együttese.

Március 1-én lépett utoljára bajnoki mérkőzésen pályára az ifjúsági csapat, a két héttel későbbre kiírt, Pénzügyőr elleni mérkőzést már nem rendezték meg a koronavírus terjedése miatt. Az azóta el hónap alatt előbb online edzésekkel, majd pihenéssel, végül a szezonra való felkészüléssel telt el. Augsuztusban Hajdúnánáson edzőtáboroztak a lányok, az öt nap alatt az edzések mellett csapatépítő programokra is sort kerítettek. A felkészülés során több mérkőzést is játszottak Csapó Erika tanítványai, hiszen a mérkőzésrutin visszaszerzése nagyon fontos volt.

„Nehéz meghatározni az erőviszonyokat, hiszen sok csapat cserélődik ebben az osztályban, de DVSC-s csapatként csakis a dobogó lehet a cél! Ezt a lányok is nagyon komolyan gondolják, ők is szeretnének érmes helyezést elérni a bajnokságban – vázolta fel a célkitűzést az edző. – A hajdúnánási tornáig nagyon szépen beleálltak a munkába, még engem is kicsit meglepett, az azt követő időszakban voltak kisebb hullámvölgyek ilyen téren, talán ez köszönhető kicsit az iskolakezdésnek is.”

A tavalyi keretből többen már nincsenek a csapatnál, így ügyes serdülőjátékosok kerültek egy korosztállyal feljebb. Csapó Erika csapata jövő héten még házi rangadót is játszik, ám előtte még holnap Budapesten lép pályára a Kispest ellen.

„Sosem egyszerű idegenben kezdeni, továbbá ellenfelünk fővárosi csapatként könnyebben találhat partnert felkészülési mérkőzéshez, Szeretnénk minél jobb eredményt elérni a Kispest ellen – mondta el Csapesz.

Kiemelt partnereink