A végén ment el

Bár az első játékrész végén még vezetett, végül hatgólos vereséget szenvedett Csapó Erika serdülőegyüttese a jó erőkből álló Füzesabony ellen.

Győzelemmel kezdte bajnokságot, így jó előjellel várhatta a Füzesabony elleni idegenbeli mérkőzést a DVSC Kézilabda Akadémia serdülő harmadosztályban serdülő együttese. Jól is kezdtek akadémistáink, köszönhetően a védekezésnek és a frissen igazolt Csekenyák Alexának, 13 perc alatt mindössze három találatot értek el a hazaiak, míg Bényei Eszter és Uzsoki Petra vezetésével hat találatig jutottak a mieink. Felzárkóztak a füzesabonyiak, akik a félidő második felében jobban kézilabdáztak, ám az első játékrész után a mieink vonulhattak minimális előnnyel az öltözőbe.

A második játékrész első felében fej-fej mellett haladtak a felek, egyik csapat sem tudott kialakítani egynél nagyobb gólos előnyt. A mieink főleg Pócsi Enikő góljainak köszönhetően egészen a 45. percig tudták tartani a lépést a vendéglátókkal. Az utolsó öt percben sokat hibáztak a mieink, az ebben az időszakban is frissíteni tudó hazaiak pedig kihasználták könyörtelenül ezeket. Jól tartották magunkat a mieink, sajnos az utolsó öt perc nem sikerült jól, a így a mérkőzést végül hat góllal nyerte meg a hevesi gárda. A hazaiak negyedik mérkőzésükön harmadik sikerüket aratták, a mieink egy győzelemmel és egy vereséggel állnak.

Serdülő III. osztály F csoport, 4. forduló:
Villanyász Füzesabony – DVSC SCHAEFFLER 23–17 (9–10)
DVSC: Csekenyák A. – Vida M. 1, Pócsi E. 7, Uzoski P. 5 (2), Koncz K., Bényei E. 2, Magyar B. 2 csere: Soós L., Hajzer H., Gyöngyösi P. Edző: Csapó Erika

Csapó Erika: Egy jó csapat ellen léptünk pályára, sajnos mi nem tudtunk a legerősebb összeállításunkban játszani. Az első félidővel elégedett vagyok, azonban a második játékrész vége miatt hiányérzet van bennem, buta hibákat vétettünk és könnyedén adtuk magunkat, ezek okozták az ilyen arányú vereséget.

Kiemelt partnereink