A Duna-parton vendégeskednek

Könnyed győzelemmel kezdte a bajnoki szezont ifjúsági együttesünk, amely ezúttal Szentendrén lép pályára.

Július közepén kezdte meg a felkészülést a 2021/2022-es szezonra az ifjúsági együttes, amelyet immáron Kudor Kitti irányít. Az új edző mellett több változás történt a keretben is, többek között Debrecenbe igazolt a fővárosi illetőségű átlövő Kiss Laura is.

„Minden új játékoshoz segítőkészen állt hozzá a csapat és az edző is, aki szintén új az ifi együttesnél – mondta el Kiss Laura. – Meglepően összeszokott és összetartó csapattal indulunk a szezonnak, azt gondolom, hogy mindenki hozzátett ahhoz, hogy itthon érezzük magunkat és teljes értékű csapattagnak érezhessük egymást.”

A 2003-as születés átlövő a nyáron előbb próbajátékra érkezett az akadémiára, meggyőzve a szakmai stábot arról, hogy érdemes őt leigazolni.

„A lövőerőm és a fizikai adottságaim a legnagyobb erősségeim, kifejezetten a védekezésemen kell javítanom – állapította meg az átlövő. – Ez Kudor Kittinek is feltűnt, és sokat segít ebben is. Úgy gondolom, hogy a szezon során fejlődni fogok ezen a téren illetve az többiekkel való összeszokottságban.”

Laura több felkészülési mérkőzésen és tornán részt vett, majd kisebb bokasérülést szenvedett, így nem léphetett pályára a Kisvárda elleni szezonnyitón.

„Nagyon várom ezt a mérkőzést, sajnos eddig még nem léphettem pályára DVSC mezben tétmérkőzésen – A lelátóról néztem a mérkőzést és kívülről is jó volt látni bajnoki mérkőzésen a csapatot. Próbálok mindent beleadni és kihozni magamból a maximumot!”

A Szentendre–DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzés kezdési időpontja szeptember 18., 13:00, a mérkőzés helyszíne Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre.

Kiemelt partnereink