Senki nem lehet egyedül!

A DVSC SCHAFFLER játékosai és vezetői, valamint a DVSC Kézilabda Akadémia edzői is kivették a részüket a „Szeretetdoboz” akcióból.

Csapatunk évek óta aktív szereplője a Debreceni Karitatív Testület és a Református Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő akciójának, melyhez ezúttal csatlakoztak a DVSC Kézilabda Akadémia edzői is.

A koronavírus-járvány miatt idén másként zajlott a gyűjtés, mivel elmaradt a hagyományos karácsonyi vásár, így az „Add tovább házikó” sem üzemelt a főtéren, s az eddig megszokott „Kék vödör” helyett „Szeretetdobozok” összeállításra kérték a szervezők a résztvevőket.

A DVSC SCHAEFFLER játékosai, vezetői, illetve a DVSC Kézilabda Akadémia edzői majd kétszáz kilogrammnyi tartós élelmiszert gyűjtöttek össze. Támogatóink is kivették a részüket a dobozok megtöltéséből, sporttáplálékkiegészítő partnerünk, a @Nutri8, vitaminokkal tette változatosabbá a csomagok tartalmát.

„Egy nagyon nehéz éven vagyunk túl, s ilyenkor talán még fontosabb, hogy a rászorulók is érezzék, hogy nincsenek egyedül! Ennél nagyobb motivációra azt hiszem nincs szükség.”

Az összegyűjtött dobozokat Köstner Vilmos a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője és Márián Blanka a DVSC Kézilabda Akadémia első osztályú serdülő csapatának edzője a Kölcsey Központnál adta át Rózsahegyiné Juhász Évának, a Debreceni Karitatív Testület elnökének.

Kiemelt partnereink