Robogott a Lokomotív!

Az első tizenkét perc után robbantottak serdülőink és magabiztosan nyertek a Kisvárda otthonában.

Nehezen indult be a debreceni gépezet a találkozót nagy lelkesedéssel kezdő hazaiak ellen, védekezésben és támadásban is sok volt hiba, ennek tudható be, hogy a 12. percben még 6–6 állt a kisvárdai csarnok eredményjelzőjén.

Szerencsére jött a ritmusváltás, Fele Patrícia hetesgólja adta meg a jelet a rohamra, így alig öt perccel később már 13–7-re vezettek a debreceni lányok. A fentiekből is kiderül, hogy sokat javult a játék, Kovács Noémi pedig néhány ziccer hárításával járult hozzá az ellenfél leszakításához. A csereként pályára lépők is hozzátették a magukét a meccshez, így harmincpernyi játék után 25–13-ra vezetett a DVSC SCHAEFFLER.

Szünet után sok taktikai elemet ki tudott próbálni Győrvári Viktor, így is fokozatosan nőtt a különbség. Minden benevezett debreceni mezőnyjátékos eredményes volt, sőt legalább két gólt lőtt. A magabiztos sikernek örülhetünk, s reméljük Véniger Kata térdsérülése nem súlyos.

Jobbulást, Kata!

Serdülő I. osztály, Keleti csoport, 14. forduló:

KISVÁRDA–DVSC SCHAEFFLER 27–48 (13–25)

DVSC: Kovács N. – Ratalics L. 4, Ferenczi L. 8, Véniger K.6 (2), Hermann Z. 5, Fele P. 5 (2), File Cs. 3 Csere: Szabó D. (kapus), Fekete B. 2, Bristyán D. 5 (1), Gáspár A. 2, Eszenyi G. 4, Fábián A. 4 Edző: Győrvári Viktor.

Győrvári Viktor: Az önbizalmunk jót tett ez a mérkőzés, hiszen az elmúlt időszakban bizonytalanok voltunk. Most végig uraltuk a mérkőzést, az történt a pályán, amit mi akartunk!

Kiemelt partnereink