Vissza lehet vágni!

Szombaton a Kispest ellen mérkőzik meg Kudor Kitti NB I/B-s együttese a Hódosban. Az odavágót hat góllal a fővárosiak nyerték, a mieinket fűtheti a visszavágás vágya.

Nagy nap volt a szerdai Kostyó Panni életében, hiszen akadémista beállónk először lépett pályára az első csapatban, a Dunaújváros elleni győztes Magyar Kupa mérkőzésen.

„Természetesen nagyon boldog voltam, nagyon örültem – fogalmazta meg érzéseit Kostyó Panni. – Szerintem ez minden fiatalnak egy nagy megtiszteltetés! Már annak is örültem, hogy keretben lehettem, az, hogy pályára léphettem, hab volt a tortán!”

Ősszel hatgólos kispesti győzelem született az odavágón, így akadémistáinknak ez egy jó esély arra, hogy visszavágjanak a fővárosiaknak. A vendégek a hetedik helyen állnak a tabellán, húsz pontot szerezve, akadémistáink a tizedikek, tizenhárom megszerzett ponttal.

„Mindenképpen fűti a csapatot a visszavágás vágya – mondta el a beálló. – Hat góllal nyertek hazai pályán, de úgy gondoljuk, hogy nincs ennyi különbség a két csapat között. Az a célunk, hogy ezt bebizonyítsuk és itthon tartsuk a két pontot!”

A DVSC SCHAEFFLER U19–Kispest NKK NB I/B-s mérkőzés 2023. február 18-án, 16 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A mérkőzésre szóló belépőjegy 500 Ft-ba kerül, kapunyitás 15:30-kor.

Kiemelt partnereink