Ültetés egy virágosabb Hódosért

Csapatépítő programon vettek részt a lányok, több akadémista is segített virágot ültetni.

Sűrű napjuk volt szerdán a csapattagoknak, hiszen reggel kezdték a fizikai felméréseket a Nagyerdei Stadionban található Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központban, majd délután egy csapatépítő eseményen vettek részt. A DEHUSZ Nonprofit Kft. rendelkezésre bocsátotta a virágültetéshez szükséges 250 darab piros és fehér színű begóniát, illetve az eszközöket, a szervezet vezetője és a DVSC egyik törzsszurkolója Pethe Tamás személyesen is kivette a részét a munkából. A lányok – köztük több akadémista – is serényen ültették a virágokat és hatékonyságuknak köszönhetően villámgyorsan megszépült a Hódos hátsó bejárata melletti terület.

„Számomra ez egy új élmény volt, nem vettem részt eddig hasonló eseményen – mondta el Vanessa. – Az elején kicsit szokatlan volt ebből kifolyólag, de nagyon jó, hogy tudtunk közben beszélgetni a többiekkel, megismerni egymást, emiatt is nagyon örültem ennek a lehetőségnek!”

Az Érmihályfalván született fiatal kapus számára nagy váltás volt a nyáron, Balmazújvárosból került Debrecenbe, egy új városba és klubba érkezve.

„Nekem ez egy nagy váltás, mind a klub, mind a város tekintetében. – tette hozzá újdonsült hálóőrünk. –Teljesen más a város mérete, a közlekedés, de azt gondolom, hogy rövid időn belül megszokom majd”.

Kiemelt partnereink