Vígjáték a végjátékban

Drámai végjátékban egy labdaszerzés utáni utolsó pillanatos találattal győzték le akadémistáink egy góllal a Kazincbarcika együttesét.

Két győzelemmel és egy vereséggel a háta mögött fogadta a Kazincbarcika együttesét a Hódosban Márián Blanka csapata. Felváltva estek a gólok kezdetben, mintha egyik csapat sem akart volna meglépni a másiktól, ez már előrevetített egy szoros mérkőzést. Pócsi Enikő átlövései, illetve a csereként érkező Tóth Panna lendületes játéka révén folyamatosan tartottuk a lépést a borsodiakkal. Ami viszont rendkívül bosszantó volt, hogy az első játékrészben négy hétméteresből mindössze egyet sikerült értékesíteni. Még így is versenyben tudtunk maradni egy utolsó pillanatban értékesített kipattanóval Szürös Kinga beállította a 15-16-os félidei eredményt. Jól kezdtük a második félidőt, nyolc perc után már kettővel vezettünk, Szürös Kinga góljával. Ebben a periódusban már nálunk volt az előny, Csizmadia duplája után már hárommal is vezettünk. A végjátékban kicsit megakadt a támadójátékunk, mindkét csapat bizonytalankodott kicsit. Izgalmas végjáték következett, az ellenfél kiválóan védő kapusának kidobását nagyon szépen elővételezte Pócsi Enikő, megszerezte a labdát és belőtte a ziccert néhány másodperccel a vége előtt! Az ellentámadást kivédekeztük, így igazán drámai végjátékban sikerült begyűjteni a két pontot! 

Serdülő II. osztály bajnoki mérkőzés, 4. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Kazincbarcikai KSE 30–29 (15–16)
DVSC: Gulyás L. – Szűrös K. 6, Vincze V. 3, Varga K. 4 (1), Bényei E. 1, Pócsi E. 5, Csizmadi A. 6. csere: Márkus M. (kapus), Tóth P. 4, Erdei B., Bánkuti P. 1, Katona E.
Márián Blanka: Pozitívum, hogy sikerült kiélezett helyzetben sikerült végjátékot nyernünk! Elhihetik a lányok, hogy képesek rá, ez plusz mentális erőt adhat a további munkavégzésben. Kitartóak voltak, végig küzdöttek és élni tudtunk az adódó eséllyel.

Kiemelt partnereink