Vidám gyerekzsivaj a Hódosban!

Nagy sikerrel rendezte meg a DVSC Kézilabda Akadémia és a Debreceni Sportiskola közösen a Minikézilabda Fesztivált, immáron második alkalommal.

Szombaton délelőtt 10 órakor kezdődött meg a második alkalommal a Minikézilabda Fesztivál, amelyet a DVSC Kézilabda Akadémia és a Debreceni Sportiskola a Kézilabda közösen rendezett meg.

Az esemény rangját emelte, hogy előbb Köstner Vilmos, a DVSC Kézilabda Akadémia tiszteletbeli elnöke mondott beszédet, majd a játékos vetélkedőt 100 ajándékcsomaggal támogató Felföldi Édességgyártó Kft. képviseletében Weisz György is mondott néhány bátorító szót, csakúgy, mint Petrus Mirtill, a DVSC SCHAEFFLER játékosa.

A labdás, játékos feladatok és sorversenyeken az alábbi hat általános iskola, összesen hét csapata vett részt: Hunyadi János Általános Iskola (két csapatot is indítottak), Bólyai János Általános Iskola, Csapókerti Általános Iskola, Fazekas Mihály Általános Iskola, Kinizsi Pál Általános Iskola és Dózsa György Általános Iskola. A felsorolt iskolákban már elindult a kézilabda oktatása a DVSC Kézilabda Akadémia és a Debreceni Sportiskola szakemberei által. Az akadémia részéről Csapó Erika és Tóth Rózsa szervezték az eseményt, a Debreceni Sportiskola képviseletében pedig Bujárszki Ádám, Kovács Judit és Szilágyi Réka instruálták a gyerekeket. Nagy lendülettel vetették bele magukat a gyerekek a versengésbe, a kicsik számára nagy segítséget nyújtottak akadémistaink (Kis Réka, Krszanai Dorka, Litschauer Nikol, Lovász Kriszta, Márkus Melinda, Nagy Nóra, Réz Dorina, Uj Fanni), akik ezúttal csapatvezetőként is nagyszerűen helyt álltak!

A majd kétórás vetélkedő végén csak nyertesek voltak, hiszen minden résztvevő egy nagy élménnyel, no meg a Felföldi Édességgyártó Kft. által felajánlott édességcsomaggal, valamint a FAG Magyarország Kft. által biztosított SCHAEFFLER feliratú, DVSC Kézilabda Akadémia logos pólóval.

A gyerekek széles mosolyait és jó hangulatát látva nem is kérdés, hogy ennek lesz további folytatása…

Kiemelt partnereink