Végig vezetve

Magabiztos győzelmet aratott Győrvári Viktor együttese a Szeged ellen az NB I/B 23. fordulójában.

Az első percekben még nem alakult ki különbség a két csapat között, a 4. perctől kezdve átvette az irányítást Győrvári Viktor csapata a Szeged ellen. Egyre-másra jöttek a hazai találatok, Nagy Nóra találatával már 8-3-ra vezettünk a 14. percben. Egész végig az volt az ember érzése, hogy nem lesz kérdés a győztes kiléte, a 22. percben már tíz gól volt a differencia (14-4). Nyolc gólt sikerült megtartani az előnyből a félidőre, a második játékrész Kelemen Dorina góljával indult. Ismét vezettünk tíz góllal, sőt a 47. perc végén 27-14-re, Fodor Veronika találatával. Mindenki hozzátett a mai győzelemhez, amely igazából egy percig sem forgott veszélyben, tíz góllal győztek akadémistáink.

Szép volt, lányok!

NB I/B., 23. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–PC Trade Szeged U19 32–22 (17–9)
Debrecen, 88 néző: V: Harsányi M., Magyar P.

DVSC: Lakatos R. – Kiss Cs. 5, Fodor V. 2, Kelemen D. 3, Nagy N. 9 (5), Csamangó L. 2, Eszenyi G. 1. Csere: Kovács N. (kapus), Baranyi D. 1, Véniger K., Szalai P. 3 (1), Varga K. 1, Hermann Z. 1, Bristyán D. 3, Solymosi Zs. 1, Tóth R. Edző: Győrvári Viktor.

SZEGED: Szalma Z. – Nagy R. 3, Kozma F. 2, Szabó L. 1, Vadkerti L. 2, Csoknyai N. 3, Franyó L. 3. Csere: Hargitai N. (kapus), Rácz P. 2 (1), Bozsoky B. 1, Dani Z., Tóth A. 3, Gyenes I. 1, Bereczky B. 1. Edző: Vadkerti Attila.

Kiállítások: 4, ill. 6 perc
Hétméteresek: 6/6, ill. 2/1.

MESTERMÉRLEG
Győrvári Viktor: Amit a mai mérkőzésre begyakoroltunk, azt nagy részben sikerült megvalósítani. Örülök annak, hogy több jó egyéni teljesítmény mellett a csapatjáték is jól működött!

Kiemelt partnereink