Végig koncentráltan

Az első perctől határozottan, jól kézilabdázott Márián Blanka együttese, amely magabiztosan győzött Orosházán.

Valahogy úgy kell elkezdeni egy mérkőzést, ahogy azt U17-eseink tették, a jó védekezésnek köszönhetően sok labdát szereztek, amelyből könnyű gólok születtek. Még négy perc sem telt el, már 5-0 volt a mieink javára, Keller Petra találata után. Folytatódott ez a sorozat, akadémistáink határozott védekezését nem tudta átjátszani a hazai együttes, Szinay Sarolta szerezte a mieink tizedik gólját, még nyolc perc sem telt el a mérkőzésből! Negyedóra után már 17-2 volt az állás, a második felében a játékrésznek már többször talált be az Orosháza, a mieink kevesebb gyors gólt tudtak szerezni. Krasznai Dorka állította be a 28-6-os félidei eredményt, amelyben szerepe volt Bengi Lilinek is, aki 65 %-kal védett.

A második félidő is jól kezdődött, ismét a Keller-Szinay páros volt nagyon gólerős, a különbség egyre csak nőtt. Mindenki hozzátett a csapat játékához, szép megoldásokat láthattunk a mieinktől. A hajrában Pásztor Grétát sikerült megtalálni, aki értékesítette is helyzeteit, hétméteresből ő állította be a 46-17-es végeredményt. Könnyed győzelmet aratott Márián Blanka csapata, amely végig koncentráltan kézilabdázott.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 3. forduló:

Orosházi KC–DVSC SCHAEFFLER 17–46 (6–28)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 7 (1), Varga K. 3, Tóth N. 2 (1), Nagy B. 3, Szinay S. 12, Zákányi J. 4. Csere: Péter R. (kapus), Litschauer N. 4, Pásztor G. 4 (2), Krasznai D. 4, Czene P., Szürös K. 1, Varga R. 2 (1). Edző: Márián Blanka.
Márián Blanka: Jó ütemben kezdtük a mérkőzést, koncentráltan és tudatosan dolgoztunk. Szeretném, hogy ebben a játékfelfogásban játszanánk a későbbiekben is.

Kiemelt partnereink