Végig fölényben

Már az első perctől kezdve uralta az ENUSE mérkőzést Győrvári Viktor U17-es együttese, akadémistáink könnyedén gyűjtötték be a két pontot.

Győrvári Viktor U17-es csapata az Euro-Novex USE-t fogadta a Hódosban. A vendégek egy győzelem mellett négy vereséggel érkeztek, a mieink négyből négyet nyertek. Ilyen előzmények után nem csoda, hogy akadémistáink ragadták magukhoz a kezdeményezést, és agresszív védekezésünkkel és a jól védő Halinda Violával nem tudtak mit kezdeni a vendégek. Ratalics Luca találatával 5-0 volt ide, nyolc perc után. Jelentős különbség volt a két csapat között, Vincze Viktória ismét alulról eresztett meg egy bombát a felső sarokba, de Réti Bíborka betörése is szépségdíjas volt, ekkor már 15-3-t mutatott az eredményjelző. Tóth Panna is összeszorgoskodott öt találatot harminc perc alatt, az ő hetes után alakult ki a félidei eredmény: 25-6.

A második játékrész nem nagyon különbözött az elsőtől, a mérkőzésbe beszállók folyamatosan tudtak hozzáadni a csapat teljesítményéhez. A kapuban ekkor már Bengi Lili mutatott be szép védéseket, egy ízben fejjel: az ifjú hálóőr megrázta magát és folytatódhatott a találkozó! Sok könnyű gólt tudtunk szerezni indítások után, így végül az ötven találat lehetett a cél. Ezt ugyan nem sikerült elérni, de a jelentős különbséget igen, harminchat gól közte!

A mieink támadójátékára nem lehet panasz, hiszen öt mérkőzésen 243 gólt lőttek a lányok, azaz majdnem ötvenet átlagolnak…  

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 5. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–ENUSE 49–13 (25–6)

DVSC: Halinda V.  – Ratalics L. 6, Varga K. 7, Fele P., Vincze V. 1, Solymosi Zs. 4, File Cs. 5 Csere: Bengi L. (kapus), Réti B. 4 (1), Tóth P. 7 (1), Tóth F. 5, Nagy H. 3, Hódi F. 3, Tóth N. 4.

Győrvári Viktor: Érvényesítettük fölényünket ezen a mérkőzésen. A találkozó pozitívuma a hatosfalas védekezés, amit egészen jól oldottunk meg, ezt remélhetőleg a későbbiekben még jobban tudjuk majd alkalmazni.

Kiemelt partnereink