Válogatott körkép

A junior válogatott Csernyánszki Liliánával és Panyi Annával a soraiban mindhárom felkészülési mérkőzését megnyerte, míg a serdülő korosztályban négy akadémista is részt vett az összetartáson.

Fotó: Cseh Péter

Február 26-án találkozott a junior válogatott keret Siófokon Szilágyi Zoltán és Kudor Kitti vezetésével. A debreceni edzőpáros a DVSC Kézilabda Akadémia két játékosát, Csernyásznszki Liliánát és Panyi Annát is behívta az összetartásra, amely a Négy Nemzet Tornájával végződött. A magyar korosztályos válogatott előbb Spanyolországot 31–30-ra, Németországot 28–22-ra, végül Romániát 45–23-ra győzte le. Cseri öt, Panyi Anna pedig hat gólt szerzett a három találkozón.

A serdülő válogatott összetartásán részt vevő debreceni akadémisták

A magyar serdülő válogatott is öt napot készült együtt. Az alakuló válogatott keretnek eredetileg öt debreceni akadémista volt tagja, ám Keller Petra betegség miatt ezúttal nem csatlakozott a csapathoz. Így a DVSC Kézilabda Akadémia négy játékosa, Balog Réka, Litschauer Nikol, Oláh Lotti és Zákányi Janka tréningezett a korosztályos nemzeti együttessel. A lányokat Márián Blanka, a DVSC Kézilabda Akadémia edzője is meglátogatta csütörtökön.

Kiemelt partnereink