Vácon vendégeskedünk

Fontos mérkőzéseket játszanak akadémistáink, U17-es és U19-es együttesünk is a jó erőkből álló Váci NKSE-hez látogat. Egyik sem ígérkezik könnyű mérkőzésnek!

A Békéscsaba elleni, hazai találkozók után ezúttal Vácra utaznak akadémistáink. U19-eseink már az első játékrészben eldöntötték a két pont sorsát a békéscsabaiak ellen, végül nyolc góllal győztek. Ez volt Győrvári Viktor együttesének tizenegyedik sikere a bajnokságban, egy döntetlen és egy vereség mellett. Következik a Váci NKSE, amely az ötödik helyen áll a bajnokságban, erejét jelzi, hogy az előző fordulóban csupán két góllal kapott ki a Ferencvárostól, ez az egyetlen veresége hazai pályán!

Fiatalabb együttesünk is Vácra látogat, U17-eseink szintén kiváló első majd feledhető második félidőt produkáltak a Békéscsaba ellen, érdekesség, hogy mindkét bajnoki 29-21 lett. Ebben a korosztályban is képes meglepetésre a váci csapat, példának okáért a Ferencváros ellen döntetlenre végeztek a pest megyeiek. A Váci NKSE keretében találjuk Gáspár Annát, aki Debrecenben kezdett el kézilabdázni, tavaly még a DVSC Kézilabda Akadémia serdülő együttesében játszott.

A Váci NKSE–DVSC SCHAEFFLER U17-es első osztályú bajnoki találkozó 2023. január 18-án, 15 órakor kezdődik, az U19-esek pedig két órával később csapnak össze. Mindkét meccs helyszíne a váci DKA Sportcsarnok.

Kiemelt partnereink