Utolsó idegenbeli

A Győrvári Viktor vezette serdülőegyüttes az utolsó idegenbeli mérkőzésére készül a Vasas ellen, az alapszakaszban, mindezt teszi a biztos Final Four részvétel tudatában.

A Szeged elleni döntetlennel biztosította be helyét az ország legjobb négy serdülőcsapata között a DVSC Kézilabda Akadémia együttese. Győrvári Viktor csapata ezt is tűzte ki célul a szezon előtt.

„Ez volt a legfőbb cél az év elejétől, így nagyon megkönnyebbültünk – válaszolt Fele Patrícia, hogy mekkora teher esett le a vállukról a Final Fourba való kerüléssel. – A hátralévő mérkőzéseken tudunk a négyes döntőre gyakorolni, készülni.”

Gyakorolni két serdülő első osztályú meccsen is lehet, előbb a Vasas ellen, idegenben. Az odavágó Debrecenben nem sikerült túl jól a mieink számára, akik remélhetőleg most jobb teljesítménnyel rukkolnak elő, mint januárban.

„Nagyon várjuk a Vasas elleni mérkőzést, örülünk annak, hogy maradt még néhány meccs, amelyeken tudunk gyakorolni technikailag és taktikailag is – mondta el az átlövő, aki emellett a védekezés egyik főpillére is. – Még jobban össze tudunk szokni, egymásra hangolódni a négyes döntőre!”

A Vasas–DVSC SCHAEFFLER serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést május 12-én játsszák 14:45-ös kezdettel, a találkozó helyszíne a Vasas edzőcsarnoka lesz.

Kiemelt partnereink