Utánpótlás: működik az online munka

Természetesen a DVSC SCHAEFFLER utánpótlás játékosai sem vesznek részt csoportos foglakozásokon, az egyéni edzések azonban jó hangulatban zajlanak!

A DVSC SCHAEFFLER több mint száz ifjúsági- és serdülőkorú kézilabdázója az edzők felügyelete mellett otthon végzi el a kiadott feladatokat. Az elmúlt időszak tapasztalatairól, az serdülő III. és az ifi III. szakvezetője, Kudor Kitti számolt be.

„A futóprogramot, amelyet összeállítottunk egyénileg végzik a gyerekek, ennek eredményeit a létrehozott közös futónaplóba mindenki berögzíti, így a saját eredményeiket, fejlődésüket, hétről-hétre nyomon tudják követni. Az erősítő jellegű edzéseket az utánpótlás erőnléti edző, Suba Emese irányítása mellett, egy internetes programmal közösen, együtt végezzük. Ennek a rendszernek köszönhetően sokkal jobban lehet ösztönözni a játékosokat. A kemény, erősítő jellegű gyakorlatok elvégzése közben az edzőknek lehetősége van a távolból is azonnal kijavítani az észlelt hibákat. Az már csak ráadás, hogy a gyerekek élvezik a közös munkát, s ha már fizikailag egy ideig nem lehetnek egy térben, legalább így tartják egymással a kapcsolatot, megmarad a csapatszellem.”

Kiemelt partnereink