Haja Dóra: Hiányzik a csapat!

A DVSC SCHAEFFLER ifjúsági csapatának játékosa, Haja Dóra edzésébe Kenzi, az amerikai staffordshire terrier is besegített!

Alaposan megváltozott a 17 éves Haja Dóra élete az elmúlt hetekben. A megszokott napi rutin – Tóth Árpád Gimnázium, Hódos, tanulás, edzés, meccs – helyett otthon tanul és készül kézilabda pályafutása folytatására.

„Megkaptuk a futóprogramot, amelynek eredményeit feltöltjük egy táblázatba, így edzőnk, Győrvári Viktor naprakészen látja, ki mit végzett el – vágott bele Dóri az egyéni edzések ismertetésébe. – Az erősítő edzéseket online együtt végezzük, s most már úrrá lettünk a technikai problémákon, működik a dolog. Legalább így virtuálisan együtt lehetünk a csapattal, mert nagyon hiányoznak a lányok. Amikor mentünk csarnokba az edzéseszközökért, találkoztunk, de nagyon rossz volt, hogy nem tudjuk megölelni egymást. Persze tartjuk egymással a kapcsolatot, de ez nem az igazi. Az iskolában is rengeteg a feladat, esszéket, beadandókat kell írni, úgyhogy nem unatkozom. Ha mégis van szabadidőm, azt próbálom hasznosan tölteni, besegítek otthon, sütök-főzök és játszom a kutyánkkal, Kenzivel, aki nagyon boldog, hogy itthon van az egész család. Az erőnlétünk rendben lesz, szerintem még erősödünk is, csak a labdás edzések hiányoznak.”

Kenzi, az amerikai staffordshire terrier az otthoni edzésekbe is besegített Dórinak. Nem is akárhogyan!

„Kenzi családtag, mindig ott van körülöttünk, így az erősítésnél is velem volt – mesélte Dóri. – Amikor még nem kaptuk meg az edzéseszközöket, Kenzi volt a segítőm, a nyakamba vettem és úgy csináltam a guggolásokat!”

Kiemelt partnereink