Út a visszatérés felé

A serdülő válogatottban bemutatkozó Oláh Lottit május 11-én, csütörtökön műtötték, az ifjúsági válogatott Fele Patríciát júniusban operálják, Véniger Kata térdsérülés után remélhetőleg hamarosan csatlakozhat csapatához.

Április 4-én, a Magyarország–Szlovénia serdülő válogatott mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást Oláh Lotti, a DVSC Kézilabda Akadémia átlövője. Lotti azóta a műtét előtti rehabilitációját végezte, május 11-én, csütörtökön operálták meg.

„Túl vagyok a műtéten, amely után egy napot kell a korházban maradni, ha minden jól megy, utána mehetek haza – vázolta fel a következő napokat Lotti. – Mankóval kell majd járnom egy jó ideig és tehermentesíteni a lábam, de elkezdhetem a rehabilitációt. Remélem, minél hamar felépülök és visszaállhatok az edzésekbe!”

Az ifjúsági válogatottban bemutatkozó Fele Patrícia válla sérült meg, egészen pontosan labrum-porcgyűrű szakadást szenvedett. Június elején lesz az operáció, addig is rehabilitációját végzi az átlövő.

„Folyamatosan gyógytornázok, erősítek – számolt be az elmúlt időszakról Pati. – A műtét után nagyjából hat hónap múlva térhetek vissza a pályára, már nagyon várom azt az időszakot!”

Tavaly júliusban Véniger Kata is kés alá feküdt, korábban elszenvedett térdsérülése miatt. A korosztályos válogatottban is bemutatkozó Kata még rehabilitációját végzi, hamarosan csatlakozhat az U17-es együtteshez.

„A héten már egy alkalommal csatlakoztam a csapathoz egyéni képzésre – mondta el Kata. – Nagyon jó volt újra a többiekkel együtt edzeni, remélem minél hamarabb teljes értékű munkát tudok végezni!”

Jobbulást és sok erőt, kitartást kívánunk a három lánynak!

Kiemelt partnereink