Uraltuk a megyei rangadót

Parádés kapusteljesítmény és jó védekezés jellemezte akadémistáink játékát Hajdúnánáson. Győrvári Viktor együttese végig vezetve, teljesen megérdemelten győzött kilenc góllal a megyei rivális otthonában!

Nem kellett sokat utaznia Győrvári Viktor együttesének, amely Hajdúnánáson vendégszerepelt. Igazi megyei rangadó várt a mieinkre, ráadásul a forduló előtt ugyanannyi pontot gyűjtött a két együttes.

Jól kezdtek a mieink, Nagy Nóra hetesével már 3-0-ra vezettünk három perc után, köszönhetően annak, hogy az első négy nánási lövést Lakatos Réka hatástalanította! Habár egy gólra felzárkóztak a hazaiak, ám az egyre javuló formában játszó Nagy Nóra és a másodosztályban immáron sokadik alkalommal magát „megmutató” Varga Katalin góljaival már hat góllal vezettünk a 18. percben. A félidő utolsó harmadában „elfelejtettek” gólokat lőni a felek, amelynek debreceni letéteményes a továbbra is kimagasló formában védő Lakatos Réka volt! Hat góllal vezettünk a félidőben, a második játékrész elején négyre zárkóztak a lelkes szurkolótáboruk által megtámogatott hajdúnánásiak. Csamangó Lili gondolt egyet, majd még egyet, máris újra hat volt a különbség! Ismét egy gólszegény időszak következett, majd Fodor Veronika kétszer is megtalálta a nánási kapuba vezető utat. Telt-múlt az idő, a hat-hétgólos vezetés viszont nem apadt. Négy perccel a vége előtt Eszenyi Gréta találata után pedig semmi kétség nem akadt, ezt a mérkőzést bizony akadémistáink nyerik meg! A találkozó utolsó találatát stílszerűen az a Nagy Nóra jegyezte, jöhetett az örömtánc!

Szép győzelmet arattak akadémistáink, akik végig domináltak a megyei rivális Hajdúnánás elleni találkozón!

NB I/B., 15. forduló:

Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER U19 18–27 (7–13)
Hajdúnánás, 126 néző: V: Babidorics B., Reszegi Cs.

HAJDÚNÁNÁS: Pozsgai B. – Orsós A., Tar L. 1, Makkai K. 2, Micevski N. 2, Nyakó R. 6, Bagi V. 1. Csere: Bágyi S. (kapus), Roshokha L. 1, Pap Zs., Szécsi A. 3, Kelemen G., Sápi B. Edző: Skaliczki László.

DVSC: Lakatos R. – Kiss Cs. 3, Kelemen D. 1, Csamangó L. 6, Varga K. 3, Nagy N. 8 (1), Eszenyi G. 4. Csere: Kovács N. (kapus), Ferenczi L., Fodor V. 2, Ratalics L., Baranyi D. Edző: Győrvári Viktor.

Kiállítások: 4, ill. 4 perc
Hétméteresek: -/-, ill. 1/1.

MESTERMÉRLEG
Győrvári Viktor: Nagyon jó védekezés párosult kimagasló kapusteljesítménnyel! Támadójátékunk ritmusa átlagon felüli volt. Néhány apró hullámvölgytől eltekintve végig uraltuk a mérkőzést.

Kiemelt partnereink