Ünnepeljük meg a bajnokcsapatot!

Százszázalékos mérleggel vezeti az NB II. Észak-keleti csoportját Kudor Kitti ifjúsági játékosokból álló csapata, amely a Hevest fogadja a zárófordulóban. A bajnokcsapat ünneplése a DVSC–Győri ETO KC NB I-es mérkőzése után!

 A DVSC Kézilabda Akadémia „legidősebb” csapata, az ifjúsági együttes saját korosztályának első osztálya mellett a felnőtt harmadosztályban, azaz az NB II-ben is elindult, nem titkoltan azzal a céllal, hogy bajnok legyen, illetve NB I B-s kvótát szerezzen. A felnőtt bajnokságok átszervezésének köszönhetően a másodosztályú kvóta megszerzéséhez nem elég csupán megnyerni a bajnokságot, hiszen a hat NB II-es pontvadászat első helyezettjei közül a két legjobb indulhat a következő szezonban a másodosztályban.

A mieink huszonegy mérkőzés után százszázalékos mérleggel állnak az első helyen, plusz háromszázharmincas gólkülönbséggel. A hat NB II-es bajnokság egyikében sincs hibátlan együttes, a legjobb, még nem automatikus kvótát szerző csapat két pontveszteséggel és plusz kétszáztizenöt gólos gólkülönbséggel áll. Elmondható tehát, hogy nincs reális forgatókönyv, amely alapján ne szerezné meg a másodosztályú kvótát együttesünk, amely az utolsó mérkőzésen a Heves együttesét fogadja, az idegenbeli találkozón 39–21-re győztek Csernyánszki Liliánáék.

A DVSC SCHAEFFLER U22–Juventus–Panoráma Hevesi SE NB II-es bajnoki mérkőzést a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban rendezik meg 16 órai kezdettel, a DVSC SCHAEFFLER–Győri ETO KC NB I-es bajnoki találkozó előtt. A szezon legjobb ifjúsági, serdülő és U15-ös játékosát a mérkőzés előtt díjazzák! Akadémistáink bajnoki címe már fordulókkal ezelőtt biztossá vált, a jól megérdemelt aranyérmeket a Győr elleni NB I-es rangadó után adják át. Az NB II-es mérkőzés előtt serdülőink 14 órakor kezdik meg utolsó mérkőzésüket a bajnokságban.

Aki szeretné megnézni a szezon utolsó NB II-es összecsapását, illetve együtt ünnepelni az aranyérmes ifjú hölgyekkel, az megteheti az NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló belépőjeggyel.

Ezek a lányok megérdemlik az ünneplést!

MÁJUS 20., PÉNTEK HÓDOS IMRE SPORTCSARNOK
14.00: DVSC SCHAEFFLER–SZEGHALOM I. osztályú serdülő mérkőzés
(A belépés ingyenes)
15.20: Mérkőzés vége
15.20-15.30: Csarnok kiürítése
15.45: Kapunyitás – belépés már csak a felnőtt meccsre érvényes jeggyel, bérlettel!
16.00: DVSC SCHAEFFLER U22–JUVENTUS PANORÁMA HEVES NB II-es bajnoki mérkőzés
18.30: DVSC SCHAEFFLER–GYŐRI AUDI ETO KC NB I-es mérkőzés.

A kezdés előtt köszöntjük a szezon legjobb felnőtt játékosát és az utánpótlás csapatok legjobbjait.

A mérkőzés után kezdődnek a díjátadó ünnepségek. Ekkor kapja meg az érmeket a Győri Audi ETO KC és a DVSC SCHAEFFLER felnőtt csapata, illetve a DVSC SCHAEFFLER U22 NB II-es bajnok együttese.

Az éremátadók után pedig elbúcsúztatjuk visszavonuló, illetve a klubtól távozó játékosainkat.

Kiemelt partnereink