Folytatás egy hónap után

2023. december 8-án játszottak legutóbb mérkőzést akadémistáink, bő egy hónap után a héten több versenysorozatban is újra pályára lépnek fiataljaink. 

2023. december 8-án, a Kisvárda elleni U19-es találkozóval zárult akadémistáink számára az előző év, már ami a mérkőzéseket jelenti. Minden csapatunk december 22-ig edzett az óévben, majd a két ünnep között az ifjúságiak közösen tréningeztek, a serdülő együttesek pedig egyéni edzéseket végeztek. Nem kellett sokat egymást nélkülözniük a lányoknak, január 2-án már közös foglalkozást vezényeltek az edzők, az első hét még mérkőzések nélkül telt el.

Ezen a héten beindul az üzem a bajnokságokban is, csütörtökön U19-eseink Budapesten, a BVSC-Zugló ellen, pénteken U17-eseink Szeghalmon lépnek pályára, szombaton pedig az Eszterházy SC elleni NB I/B-s hazai összecsapással zárul a hét. A következő hetekben is ezek a bajnokságok lesznek terítéken, majd februárban folytatódnak az NB II D csoport, illetve az U19 III. osztály E  csoport küzdelmei. Előbbi sorozat alapszakaszából csupán három mérkőzés van hátra, a nyolccsapatos mezőny első négy helyezettje (kiegészülve az NB II C csoport 1-4. helyezettjével) a felsőházban, a 5-8. helyezettek pedig az alsóházban folytatják (hasonló logika alapján az NB II C csoport 5-8. pozíciójában végzőkkel). 

Kiemelt partnereink