Újra edzésben

Hosszú kihagyás után újra a csapattal edz a térdsérülésből felépült Ináncsi Fruzsina és Koczka Lili.

Két lány a szokottnál mosolygósabban készült a szerda délutáni edzésre, nem véletlenül, hiszen mindketten súlyos térdsérülésből felépülve tréningezhettek először a csapattal. Mindkét lány hosszú, sok munkát igénylő rehabilitáción van túl, amelynek eredményeképp ismét a társakkal együtt várhatták a másfél órás edzést.

A jobbszélső poszton szereplő Ináncsi Fruzsina januárban sérült meg, műtétje után rögtön elkezdte a rehabilitációt, így november végére eljutott arra a szintre, hogy közösen készülhet a többiekkel.

„Hosszú volt ez az időszak, amelyet a rehabilitációval töltöttem – mondta el Ináncsi Fruzsina. – Nagyon jó volt újra a csapattal edzeni, a lányokkal lenni! A fokozatosság elve alapján eleinte az egyéni képzésekre álltam be, és most jön el az az időszak, hogy már teljes egészében részt vehetek az edzéseken. A gyógytornásszal egyeztetve várhatóan januárban térhetek vissza a pályára mérkőzésen is! Nagyon bizakodó vagyok és várom már azt a pillanatot!”

Koczka Lili tavaly májusban szenvedett térdsérülést egy edzésen. Az átlövő esetében hosszabb rehabilitációra volt szükség, de mostantól ő is együtt edzhet a társakkal.

„Nagyon izgatott vagyok a visszatérés miatt! – árulta el Lili. – Egy ilyen súlyos sérülés után nehezebb visszarázódni mind lelkileg, mind fizikailag, de úgy érzem, hogy mindkét szempontból kezdek visszatérni! Nagyon várom, hogy újra pályára léphessek! Azzal is tisztában vagyok, hogy kezdetben az edzéseken kell visszaépíteni magam, az önbizalmamat, a technikai elemeket, amelyeket korábban bevetettem.”

A lányok a csapattal való közös edzések mellett külön edzéseken is részt vesznek, hogy minél hamarabb térjenek vissza a pályára.

Kiemelt partnereink