Újra a tabella élén

Fölényes győzelmet aratott Fábián Dávid serdülőegyüttese a Hajdúböszörmény TE ellen, idegenben.

Már az elején igyekeztek dominálni a mieink, amelynek köszönhetően, Pardi Dóra volt nagyon eredményes az elején. Tíz perc után már 8-2 volt az állás, a mieink hatékonyan támadtak – Makay Csenge például négy gólt is szerzett – és türelmesen védekeztek a hosszabb lefolyású támadásokat alkalmazó hazaiakkal szemben. A nyitott védekezés bevált, kevés alkalommal tudott betalálni az ellenfél, húsz perc után már tizenöt gólt szereztek a lányok. A félidő hajrája a hazaiaké volt, ám a magabiztos fölény így sem volt veszélyeztetve. A második játékrészben sem sokat változott a meccs képe, a csereként beálló Fehér Virág vitt új színt a mieink játékába, de mindenki hozzátett a csapat teljesítményéhez. Könnyed győzelmet aratta a mieink, amellyel újra a tabella élére repítette Fábián Dávid csapatát.

Serdülő III. osztályú bajnoki mérkőzés 13. forduló:

Hajdúböszörményi TE – DVSC SCHAEFFLER 12–31 (5–17)
DVSC: Kiss A. – Pardi D. 6, Makay Cs. 5 (1), Pócsi B. 3 (1), Kiss Zs. 1, Antal K. 1, Siető D. 1. csere: Szabó F. 3, Fehér V. 3, Szarka Z. 4, Vida V. 2, Molnár T. 1, Babrik E. 1, Smider D., Somosi V., Tóth D. Edző: Fábián Dávid.
Fábián Dávid: Elégedett vagyok a mérkőzéssel, hiszen jó tempóban kézilabdáztunk, a védekezésünk is kellően agresszív volt. Mindenki kapott játéklehetőséggel, amellyel igyekeztek is élni.

Kiemelt partnereink