Újabb magabiztos győzelem

Magabiztosan, végig jó tempóban kézilabdázva gyűjtötte be a két pontot Győrvári Viktor együttese a Tiszavasvári ellen a megyei első osztályban.

Negyedik alkalommal mérkőztek meg a mieink a Tiszavasvárival, ez egyben az utolsó egymás elleni találkozó is volt a szezonban. Néhány perc után magukhoz ragadták a kezdeményezést akadémistáink, akik egymás után vezették a szép akciókat, nagy tempóban játszottak. A 18. percben már tíz gól volt közte, kellően feszes volt a védekezés, a kapusteljesítmény is jó volt és minden mezőnyjátékos már az első félidőben szerzett legalább egy gólt. Hamar eldőlt a mérkőzés, 27-10-zel fordultak a csapatok. A második játékrészben sem változott a mérkőzés képe, ötletesen vezették támadásaikat a mieink. Negyven perc sem kellett a húszgólos különbség kialakulásához, hatvan perc után pedig 48-22-t mutatott az eredményjelző. Minden játékos kellő játéklehetőséget kapott, és mindenki hozzátett a mai teljesítményhez.

Egy újabb győzelem a cél, azaz a bajnoki cím felé, amely immáron karnyújtásnyira van!

Hajdú-Bihar megyei bajnokság, 16. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Tiszavasvári SE 48–22 (27–10)

DVSC: Halinda V.  – Szürös K. 4, Tóth R. 3, Tóth N. 7, Solymosi Zs. 8 (1), Tóth P. 3 (1), File Cs. 2. Csere: Nyerges E. (kapus), Ratalics L. 2, Varga K. 6, Bristyán D. 5, Tóth F. 5, Réti B. 2 (1), Czene P. 1. Edző: Győrvári Viktor
Győrvári Viktor: Jól kézilabdáztunk a mai mérkőzésen!

Kiemelt partnereink