Újabb fontos két pont

Kilenc góllal győzött a Váci NKSE ellen Győrvári Viktor U19-es csapata, és ami még örömre ad okot, hogy hosszú idő után újra pályára lépett Fele Patrícia, aki ráadásul gólt is szerzett.

A jó erőkből álló Váci NKSE-t fogadták U19-eseink is szombaton kora délután. Az első két gólt a vendégek szerezték, majd jöttek Solymosi Zsófi percei, aki előbb kétszer büntetőből, majd egy ízben átlövésből is eredményes volt, sajnos ez, a számára akciódús időszak egy kétperces kiállítással zárult le. A 13. percben, Tóth Rebeka talált a hálóba, ekkor sikerült visszavenni az előnyt, amelyet innentől kezdve már nem is engedett át ellenfelének Győrvári Viktor csapata. Örömteli, hogy hosszú sérülése után pályára lépett ismét Fele Patrícia, aki nem sokkal beállása után hetest harcolt ki, amelyet önmaga értékesített is! Habár döntetlenre felzárkóztak a lelkes vendégek, Véniger Kata vezérletével ismét nálunk volt az előny, sőt Solymosi Zsófi ezt háromra növelte a félidő utolsó momentumaiban.

A második játékrész elején tovább tudtuk mélyíteni a két csapat közti differenciát, Sölősi Erikát találtuk meg jól a falba, aki értékesítette is ziccereit, de dicsérendő volt Szalai Petra szemfüles találata is. A kétbeállós rendszer jól működött, valamelyik vonaljátékosunkat sikerült megtalálni, vagy pedig ők tudtak előkészíteni a lövőknek. A kapuban Halinda Viola jól védett, így a félidő második felében már csak a különbség volt a kérdés. A végén Ferenczi Lili állította be a 34-25-ös végeredményt, újabb két ponttal gazdagodtak U19-eseink.

Szép volt lányok!

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 17. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Váci NKSE 34–25 (17–14)

DVSC: Kovács N.  – Szalai P. 1, Tóth R. 3, Baranyi D. 2, Varga K. 4, Solymosi Zs. 6 (2), Tóth F. 2. Csere: Halinda V. (kapus), Ferenczi L. 3, Fele P. 1 (1), Véniger K. 4, Sőlösi E. 8, Eszenyi G. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink