Újabb akadémista mutatkozott be

A DVSC Kézilabda Akadémia beállója, Kostyó Panni a Dunaújváros elleni Magyar Kupa mérkőzésen lépett először pályára az első csapatban.

Szerdán a DKKA-Dunaújváros ellen lépett pályára a DVSC SCHAEFFLER a Magyar Kupa IV. fordulójában. A tét a negyeddöntőbe való bejutás volt, ahonnan már csak egy lépés a Final Four. Négy akadémista is bekerült az első csapat keretébe ezen a mérkőzésen, közülük Kostyó Panni első ízben. A 49. percben aztán elérkezett számára a nagy pillanat, először lépett pályára az első csapat 55-ös számú mezében, ettől a pillanattól kezdve végig pályán volt Panni.

„Hatalmas megtiszteltetés és nagyon nagy élmény volt már az is hogy bekerültem a mérkőzéskeretbe – mondta el az ifjú beálló. – Az pedig a hab volt a tortán, hogy még pályára is léphettem. A lányok sokat segítettek és biztattak, így kevésbé izgultam a mérkőzésen.”

Csernyánszki Liliána öt, Panyi Anna két gólt szerzett a mérkőzésen, Torda Vanessa is lehetőséget kapott, védést is bemutatott. A dunaújvárosi együttesben is pályára lépett egy debreceni akadémista, a kettős játékengedéllyel rendelkező Lakatos Petra egy gólt szerzett. 

Kiemelt partnereink