Új irodába költözött a DVSC Kézilabda Kft.

Ünnepélyes keretek között adták át Debrecenben az Agora Irodaház első ütemét majd a második ütem alapkövét is letették. A belvárosban található épületben kapott helyet az első bérlők egyikeként a DVSC Kézilabda Kft. is. 

A sportklub szakmai stábja (vezetőedző, kapusedzők, technikai vezetők) a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban maradt, míg az ügyvezetés, a kommunikáció és marketing, valamint a gazdasági csoport költözött be az új irodaházba. Az „A” kategóriás minősítéssel rendelkező energiahatékony épületben a jövőben maximális kihasználtság mellett több mint 1000 ember tud majd dolgozni. A beruházás a DP Cégcsoporton belül a DP Leasing Kft. fejlesztéseként és a Dryvit Profi Kft. kivitelezésével valósult meg. 

A sajtónyilvános iroda átadóján beszédet mondott többek között Barcsa Lajos alpolgármester, Bana László, a kivitelező cég ügyvezetője, valamint Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője is.

„Debrecen a második legnagyobb szolgáltató központ az országban, 15 szolgáltató központban 124.000 m2 irodakapacitással, 4500 fő foglalkoztatottal, akik magas hozzáadott értéket képviselve öregbítik városunk hírnevét. – mondta el Barcsa Lajos Debrecen alpolgármestere. – Ezek a számok évről-évre nőnek, a város előtt fényes jövő állhat ebben a szektorban. Nagyon fontos, hogy legyenek ilyen színvonalú irodaházak.”

„Nagy örömömre szolgál, hogy ebben az irodaházban lehetünk. – kezdte beszédét Ábrók Zsolt. – A Dryvit Profi Kft. és a DVSC Kézilabda Kft. nagyon jó partnerségben van, kölcsönösen támogatjuk egymást. Idén januárban elindult a DVSC Kézilabda Akadémia, ezáltal mind a lehetőségeink, mind a felelősségünk is megnőtt, de igyekszünk megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Mindezek létrejöttében köszönjük Magyarország Kormányának, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, Debrecen városának és nem utolsó sorban a szponzorainknak a támogatást.”

A modern irodaház tökéletes helyet biztosít a sportklub részére, mely nem csak belső térelosztásában, de a klub dinamikus színeit képviselő iroda dekorációjában is megmutatkozik. Az ide betérő vendégek impozáns recepciós pulthoz érkeznek, ahol a DVSC Kézilabda és az Akadémia logója világít falidekorációként, míg a helyiség tárgyalótermében a klub történetének legnagyobb sikereit ábrázoló, teljes falat betakaró háttér fogadja a vendégeket.

Kiemelt partnereink