Tovább a megkezdett úton

Több mint három hét után lép pályára Győrvári Viktor serdülőegyüttese, amely a százszázalékos mérlegét az Orosháza ellen tartaná meg.

Nyáron szenvedett bokasérülést Fábián Alina, a serdülőcsapat beállója, aki már tavaly is lehetőséget kapott a serdülő első osztályban. A 2006-ban született játékos így a felkészülést nem a csapattal együtt végezte, hanem a gyógyulásra koncentrált, két ifjúsági másodosztályú mérkőzésen már pályára lépett ebben a szezonban.

„Jól éreztem magam a pályán, kicsit furcsa volt újra pályára lépni – mondta el Fáibán Alina. Vissza kellett szoknom sok szempontból, hiszen az egész alapozást és a szeptembert is kihagytam.”

Száz százalékos mérleggel várja az Orosháza elleni serdülő bajnoki mérkőzést Győrvári Viktor csapata, amely legutóbb nagy csatában a Váci NKSE-t győzte le. Ezúttal az Orosháza ellen játszanak serdülőink.

„Legfőképpen hallgatni kell az edzőre – így a beálló. – Követni az utasításait, és csapatként kell dolgozni, leginkább a védekezésünkön kell javítani!”

A fiatal akadémista több ízben is kapott már meghívót a serdülőválogatottba, legutóbb is tagja volt a Penszki Gergely által összeállított bővebb keretnek.

„Nagyon örültem, hgoy újra behívtak a bő keretbe, pláne, hogy sérülés után nemrég épültem fel – emelte ki Alina. – Két edzés volt naponta az összetartáson illetve reggeli után kielmeztük a tréningeken elvégzett munkát.”

A DVSC SCHAEFFLER-Orosháza serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést október 22-én rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 14 órai kezdettel, kapunyitás 13:30-kor. A nézők mindkét utánpótlás mérkőzésre (serdülő és ifi) a Hódos csarnok, Főnix felőli, oldalsó, félemeleti bejáratán juthatnak be a csarnokba. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink