Tornagyőztes serdülők

A DVSC Kézilabda Akadémia serdülőegyüttese mind a négy mérkőzését megnyerve lett tornagyőztes a Várda Kupán.

A hajdúnánási edzőtáborból nem Debrecenbe, hanem Kisvárdára utazott Győrvári Viktor serdülőegyüttese. A lányok a Várda Kupán vettek részt Kisvárdán, így pénteken reggel a szabolcsi városba indult a busz. Két-két mérkőzés várt a mieinkre pénteken és szombaton a Városi Sportcsarnokban.

Az első találkozón rögtön a házigazdákkal játszottunk, már az első félidőben jelentős előnyt kiépítve végül 34–17-es győzelemmel kezdtek serdülőink, majd következett egy szorosabb mérkőzés a Iuventa Mihalovce ellen, végül három góllal bizonyultak jobbnak a debreceniek.

A második napra is egy szoros és egy könnyebb győzelem maradt, ezúttal az első összecsapás hozott nagyobb izgalmakat, a Békéscsaba ellen egygólos győzelmet arattak a lányok. A torna zárásaként az Alba Fehérvár ellen játszottak Győrvári Viktor tanítványai, és végig uralva a mérkőzést 39–20-as győzelemmel biztosították be a tornagyőzelmet. Holnap még két mérkőzést rendeznek, ám azok eredményétől függetlenül a DVSC Kézilabda Akadémia serdülőcsapata első helyen végzett.

Kiemelt partnereink