Tízgólos vereség az Orosháza ellen

A mai napon jobb teljesítményt nyújtott és megérdemelten nyert az Orosháza az NB I/B 19. fordulójában. A vereségen túl fájó az, hogy ketten is megsérültek a mérkőzésen, jobbulást kívánunk nekik!

Az őszi mérkőzésen a hajrában döntötte el az addig szoros mérkőzést az Orosháza, amely a hatodik helyen áll a bajnokságban.

Jól kezdtük a mérkőzést, Ratalics Luca jól fejezte be az akciókat, Lakatos Réka pedig több védést is bemutatott, tíz perc után 4-4 volt az állás. Aktívan kezdett a mieinknél Baranyi Dorottya, ám sajnos egy ütközésnél megsérült a bokája, nem is tudta folytatni a játékot. Jobbulást kívánunk neki, remélhetőleg nem komoly a sérülése. Sajnos a sérülés meglátszott a csapaton, átvette az irányítást az Orosháza, amelye 22. percben már négy góllal vezetett. Ez a különbség maradt is a szünetig, a második játékrész elején Véniger Kata találatával már csupán kettő volt a differencia. Sajnos ezek után újfent megléptek a Békés megyeiek, ráadásul Ferenczi Lili is megsérült, a térdét fájlalta egy ütközés után. Neki is jobbulást kívánunk, az ő esetében is reménykedünk, hogy nem komoly a sérülés. Nem sikerült közelebb kerülni a vendégekhez, akik nagy kedvvel és jól játszottak. A vége tízgólos vereség, ezen a napon jobban kézilabdázott az Orosháza, amely megérdemelten nyerte meg ezt a mai mérkőzést.

NB I/B., 19. forduló:

DVSC SCHAEFFLER U19–Zengő Alföld Orosházi KA 22–32 (11–15)
Debrecen, 100 néző: V: Szedmák M., Tóth T.

DVSC: Lakatos R. – Ratalics L. 5, Fodor V. 2, Nagy N. 4 (1), Kelemen D. 1, Tóth R. 1, Baranyi D. 2 (1). Csere: Demjén L. (kapus), Ferenczi L. 1, Véniger K. 2, Varga K. 2, Szalai P. 1, Solymosi Zs. 1. Edző: Győrvári Viktor.

OROSHÁZA: Reszegi E. – Rácz P. 4, Kenyeres B. 2, Zavaczki B. 5 (3), Kosytó P. 3, Vörös B. 1, Ludvig K. 6. Csere: Ács O. 5, Petri I. 2, Leczkési M. 3, Péter P. 1, Jáhn K. Edző: Morva Zoltán.
Kiállítások: 10 ill. 10 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 3/3.

MESTERMÉRLEG
Győrvári Viktor: Nagyon csalódott vagyok! Nemcsak a kézilabda tekintetében, hanem a küzdőszellemben és hozzáállásban is alulmaradtunk a mai napon.

Kiemelt partnereink