Tízet tettünk közé

Nem szerénykedtek a felek a gólgyártással, tízgólos győzelmet arattak U19-eseink a Vasas otthonában.

Gólváltásokkal kezdődött a Vasas elleni mérkőzés, hat perc alatt három-három találat esett, a mieinknél Eszenyi Gréta volt háromszor is eredményes, jól kezdte a találkozót szélsőnk. A hetedik percben visszavettük a vezetést, innentől kezdve pedig már nem is engedtük ki a kezünk közül. Fodor Veronika második góljával már három volt közte, majd Poczetnyik Dóra is eredményesen kézilabdázott, húsz perc után plusz öt ide, Szabó Flóra találatával. A csereként beálló Ferenczi Lili is hozzátett a játékhoz, egyre inkább nőtt a különbség, amely végül nyolcra duzzadt a 30. perc végére.

Jól kezdtük a második játékrészt, a kilencedik percben Nagy Nóra a harmincadik találatunkat jegyezte, az ellenfél ekkor még 16-nál járt, részben Kovács Noémi védéseinek is köszönhetően. Nagy kedvvel játszottak ekkor a mieink, a félidő dereka előtt már tizenöttel vezettünk, Balogh Rebeka lőtt ekkor a hálóba. Zárkóztak a piros-kékek, a vége felé már a tízen belülre is léptek, ám Szabó Flóra az utolsó percben visszaállította a közte tízet.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 14. forduló:

Vasas SC–DVSC SCHAEFFLER 33–43 (14–22)

DVSC: Kovács N. – Szabó F. 6, Fodor V. 6, Nagy N. 7, Poczetnyik D. 7 (2), Balogh R. 5 (3), Eszenyi G. 4. Csere: Szabó D. (kapus), Ferenczi L. 5, Koczka L. 2, Fekete B. 1.

Kiemelt partnereink