Tizenötgólos siker

Jó kezdésének is köszönhetően nagyarányú sikert aratott Kudor Kitti ifjúsági együttese a Vasas ellen.

Serdülőinkhez hasonlóan egy korosztállyal feljebb, ifistáink is jól kezdték első hazai mérkőzésüket a Vasas ellen. Lakatos Petra két góllal indított, majd szépen követték társai, a kilencedik percben már 7-1 volt az állás. Panyi Anna bombagóljával – a hálótartó vasról majdnem a hatosig kipattant a labda, már 12-4 volt a mieink javára. Ihletett formában védett Torda Vanessa, aki az első játékrészben 64 %-os hatékonysággal védett, több ziccert és átlövés is hárítva! Először Balogh Rebeka átlövésgólja után vezettünk tízzel, majd a kisebb sérüléséből gyorsan felépülő Poczetnyik Dóra viharzott el egy megszerzett labdával – eredményesen befejezve az akciót! A játékrész hajrája nem sikerült túl jól, három vendégtalálatra sem volt hazai válasz, héttel vezettünk a félidőben.

Silye Nanda indította a gólok sorát a második játékrészben, majd szépen sorban jöttek mindkét oldalon a találatok, négy perc alatt kilenc találat esett! A támadójáték ötletes volt, akármilyen felállásban voltak fent akadémistáink, Panyi és Silye átlövései mellett, Szabó Flóra is ügyesen belőtte ziccereit. A félidő derekán a nemrég még két gólt is szerző Tóth Gréta kapott piros lapot, talán kissé szigorú döntés után. A támadójáték folytonosságát kissé megtörte néhány technikai hiba, ám a különbséget így is növelni tudták a mieink. Szabó Anna beállása után nem sokkal gólt is szerzett, 32-16-ra alakítva a mérkőzés állását. A lényeges dolgok eldőltek, végül tizenöt gólos sikert könyvelhettünk el középmezőnyhöz tartozó Vasas ellen.

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 12. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Vasas SC 37–22 (16–9)
Kudor Kitti: A jó kezdés megalapozta a mérkőzés kimenetelét. Bosszantó a sok elkövetett technikai hiba, ezeknek számát a jövőben mindenképpen csökkentenünk kell!

Kiemelt partnereink