Tizenkilencen a Pre-akadémiai edzésen

Tizenkilenc fiatal mutatta meg magát a Hódosban Pre-akadémiai edzésen. A legidősebb résztvevő 2008-as születésű volt, a legfiatalabb 2012-es.

Habár a központi kiválasztó már lezajlott, a DVSC Kézilabda Akadémia szakvezetése fontosnak tartja, hogy a fiatalabb korosztályok is megfelelően legyenek feltérképezve, illetve az időközben megfigyelt játékosokat is edzéskörülmények között tekintsék meg szakembereink. Főként ebből a célból szerveztük meg a Pre-akadémiai edzést, ahol tizenkilenc fiatal játékos gyakorolt közösen. A legidősebb játékos 2008-as születésű volt, a legtöbben, kilencen 2011-ben születtek, közülük heten is a Debreceni Sportiskola kézilabdázói, de a legfiatalabb leányzó alig múlt 12 éves.

Az edzés előtt Csapó Erika, tehetségkutatónk szólt néhány bátorító szót a fiatalokhoz, majd kezdődhetett a bemelegítés Somorjai Péter, erőnléti edző vezetésével. Ezt követően Csapó Erika és Győrvári Viktor, ifjúsági együttesünk trénere tartották az edzést, és figyelték az ifjú kézilabdázókat. Az edzés fő része kétkapus játékkal zárult, majd Garamvölgyi Anna, gyógytornász vette át a stafétabotot és iránymutatásával nyújtottak a lányok.

Kiemelt partnereink