Tétmeccs, közel félév után

Közel félév után játszik tétmérkőzést Márián Blanka együttese, amely szeptember 2-án lép először pályára a serdülő első osztály 2020/21-es szezonjában.

Elérkezett hát ez a pillanat is: tétmérkőzésen lépnek pályára akadémistáink! A sors furcsa fintora, hogy az Euronovex USE ellen kezdik meg a szereplésüket Márián Blanka tanítványai, amely együttes ellen vívták legutolsó találkozójukat – még márciusban. A vendégek utánpótlásműhelyéből került ki Kácsor Gréta, junior világbajnok és ifjúsági Európa-bajnok kézilabdázó, aki jelenleg a Vác együttesében játszik, de több tehetséges kézilabdázó bontogatta szárnyait Tápiószelén. Ellenfelünk rendszeresen a Serdülő I. osztályában szerepel, az utolsó befejezett szezon (2018/19) alapszakaszában a 11. helyen zártak.

A mérkőzés kapcsán nem szabad elfelejteni, hogy közel féléves tétmérkőzés nélküli időszak után lépnek pályára a csapatok.

„Annak örülök, hogy hazai pályán kezdünk, de a bajnokság első mérkőzése mindig nehéz – mondta el Márián Blanka. – Mindenkiben benne van a bizonyítási vágy, hiszen több mint öt hónapja nem játszottunk igazi tétmérkőzést, ezzel a tényezővel nekem is számolnom kell. Úgy érzem, hogy egyénileg és csapatként is jó erőt képviselünk, ezt kell megmutatnunk a pályán is!”

A szeptember 2-án, 17 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER – Euronovex USE serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést a DVSC Kézilabda Akadémia YouTube oldalán élőben közvetítjük.

Kiemelt partnereink