Tempomat bekapcsolva

Ismét meggyőző támadójátékának köszönhetően simán győzedelmeskedett Győrvári Viktor együttese az ifjúsági másodosztályban a K. Szeged ellen.

A mérkőzés esélyesei mi voltunk, ám nem ennek megfelelően indult a találkozó, nem nagyon hoztunk jó döntéseket támadásban, így hét perc után két góllal vezetett az ellenfél. Tóth Rebi rázta meg magát, góljaival átvettük a vezetést, amelyet már nem is adtunk ki a kezeink közül. Mindig volt egy „nyúl a kalapban”, azaz egyéni jó teljesítmények, akik húzták a csapat szekerét, Ferenczi Lili, majd a csereként beszálló, Eszenyi Gréta is ügyes találatokat szerzett, utóbbi a tizenötödiket, húsz perc alatt. A félidő hátralévő részében is nagy tempót diktáltak a mieink, Eszenyi Gréti mindkét szélről kiválóan lőtt, ő maga szerezte a játékrész utolsó találatát, ezzel 24-13, félóra játék után. A nagy különbség kialakulásához kellett a kapuban Bengi Lili jó teljesítménye is. A második félidőben sem változott sokat a mérkőzés képe, a mieink könnyedén szerezték góljaikat, igaz ebben a periódusban a vendégek is többször voltak eredményesek. Szép megoldásokban sem szűkölködött ez a találkozó, a 37. percben például Fele Patrícia szemet gyönyörködtető módon húzott fel egy alsó lövést a jobb felső sarokba! Érezhető volt a könnyedség akadémistáinkon, amely nem csapott át könnyelműségbe! A félidő második felében Gáspár Anna játszott nagyon gólra törően és jól, négyszer is betalált, de mindenki hozzátette a magáét a könnyed sikerhez.

Elégedetten csettinthettünk a mérkőzés után, ez bizony szép győzelem volt!

Ifjúsági II. osztály bajnoki mérkőzés, 10. forduló:

DVSC SCHAEFFLER II.–K. Szeged SE 46–28 (24–13)
DVSC: Bengi L.  – Bristyán D. 5, Fekete B. 3 (2), Fele P. 3, Ferenczi L. 9 (1), Tóth R. 4 (1), File Cs. 5. Csere: Halinda V. (kapus), Eszenyi G. 8, Gáspár A. 5, Nánási L. 3, Kovács H. S. 1. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: A feladatunkat egyéni jó teljesítményekkel fűszerezve elvégeztük.

Kiemelt partnereink