Teljes üzem az akadémián

Egy héttel ezelőtt az U20-asok tréningeztek először, július 22-én az U18-as és U16-os csapat is elkezdte a felkészülést, így teljes üzem van az akadémián. Az első közös edzés programját fizikai felmérések adták, a legfiatalabbakból álló együttesben sok új arcot is felfedezhettünk.

Július 22-én, délelőtt találkoztak először az U18-as és az U16-os csapat tagjai ebben a szezonban. A legfiatalabbak között sok új arccal találkozhattunk, tíz leányzó most először edzett a Hódosban, mint a DVSC Kézilabda Akadémia játékosa. Őket az előző szezonban a központi kiválasztó keretében választották ki szakembereink. Az első edzésen fizikai teszteken kellett megfelelni a lányoknak, akik a hosszú pihenőt követően láthatóan rendesen elfáradtak. Javarészt napi két edzéssel kezdődik a felkészülés, kondicionális és a labdás edzések egyvelege alkotja a programot.

A szakmai stábban is több változás történt: erőnléti edzőként Ungvári Máté (U20-as együttes) és Szentandrássy László (U18 és U16), Liebscher László sportteljesítmény elemzőként fog tevékenykedni. Az U18-as csapat vezetőedzője Győrvári Viktor, az U16-osok edzéseit Márián Blanka fogja tartani.

Ebben a szezonban az U18 I. osztály (az U17-es korosztályt emelték fel egy évvel) mellett az U16 I. osztályban is érdekeltek leszünk, emellett az előző szezonhoz hasonlóan az NB II-ben is pályára lépnek akadémistáink. A bajnokságok szeptember elején kezdődnek.

Kiemelt partnereink