Teljes gőzzel

A héten minden akadémiai csapat elkezdte a felkészülést a 2020/21-es szezonra.

A serdülő és ifjúsági első osztályban szereplő csapatok számára már július 20-án elindult a munka, a múlt héten még az ifjúsági másodosztályban szereplő együttesek is részt vettek az első edzéseken. Ezen a héten már az összes akadémista edzett, a készülvén a következő szezonra.

A serdülő harmadosztályban szereplő csapat új edzője Fábián Dávid lett, miután elődje, Kudor Kitti a felnőtt együttes másodedzője lett. A fiatal tréner hétfőn tartotta meg első, teljes értékű edzését a lányoknak.

„Elégedett vagyok a lányok eddigi edzésmunkájával, hiszen maximális erőbedobással elvégzik az általam kért gyakorlatokat – mesélt az első hét tapasztalatairól Dávid. – Múlt héten tartottunk egy ismerkedő jellegű gyakorlást, amely nagyon hasznos volt. Hétfőtől napi egy edzéssel készülünk a szezonra. A felkészülés általában erőnléti munkával szokott indulni, azonban ebben a speciális helyzetben muszáj több labdás gyakorlatot végezni. Augusztus közepén háromnapos edzőtáborba megyünk Hajdúnánásra, csakúgy, mint Törökné Csapó Erika serdülői, akik ellen az utolsó napon felkészülési mérkőzést is vívunk.”

Kiemelt partnereink