Teher nélkül

A negyedik helyezett Komárom otthonába látogat Győrvári Viktor együttese az NB I/B 28. fordulójában. Akadémistáink az elmúlt hat mérkőzésüket megnyerték és jelenleg a nyolcadik helyen állnak 25 megszerzett ponttal.

Fontos győzelmeket aratott Győrvári Viktor együttese az elmúlt időszakban, hatból hat, ami a legutóbbiakat illeti, ez szép teljesítmény! Ennek köszönhetően bebiztosították már korábban a bennmaradást akadémistáink, akik legutóbb a jó erőkből álló Szent István SE-t verték meg.

„Volt törleszteni valónk az őszi meccsünk után – utalt vissza Fodor Veronika a SZISE elleni debreceni mérkőzésre, amelyet a fővárosiak nyertek meg. – A korai időpont kicsit éreztette hatását, hiszen nem kezdtünk jól, de átlendültünk a holtponton és nem engedtük ki a kezünkből a győzelmet.”

Fiatalakból álló együttesünk szépen, fokozatosan erősödött bele a mezőnybe, a csapat jelentős része nem játszott korábban a másodosztályban. Az elmúlt hat találkozón szerzett 12 pont pedig önmagáért beszél.

„Mindenféleképpen feljövőben vagyunk – vont konklúziót az elmúlt időszakról a beálló. – Ez a fiatal csapat összeszokott a tavaszi szezonra, a játékosok jelentős részének eleve új volt az NB I/B, amelyet meg kellett szokni. Úgy gondolom, hogy most azon a szinten vagyunk, amelyet megcéloztunk az év elején.”

Az utolsó előtti idegenbeli mérkőzésen Tatabányára látogatnak a lányok, ott játssza hazai találkozóit a Komáromi VSE.

„Erős csapatról van szó, ezt mutatja a tabella is, hiszen a negyedik helyen állnak a bajnokságban – mondta el a beálló. – Lekerült rólunk a teher, hiszen megvan a biztos bennmaradás, így, ha a legjobbunkat nyújtjuk, akkor lehet esélyünk a Komárom ellen.  Sem idén, sem tavaly nem sikerült legyőzni aktuális ellenfelünket, ez extra motivációt ad a mérkőzésre!”

A Komáromi VSE–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s mérkőzést 2024. május 11-én, 18 órai kezdettel rendezik meg a Földi Imre Sportcsarnokban, Tatabányán.

Kiemelt partnereink