Tartani a jó formát

A bajnoki tabellán harmadik helyezett Eszterházy SC együtteséhez látogat Kudor Kitti csapata, amely idén ötből négy mérkőzést megnyert. Van mit törleszteni az egriekkel szemben, hiszen ősszel egy – az utolsó pillanatban szerzett – találattal győztek a Heves megyeiek.

Ötből négy! Nem kérdés, nagyon jól kezdte a 2023-as esztendőt Kudor Kitti együttese, amely legyőzte idegenben a Kecskemétet és az Orosházát, hazai pályán a Tempot és a Kispestet, egyedül a Szent István tudta két góllal felülmúlni akadémistáinkat.

„Igen, nagyon örülünk, hogy ilyen jól kezdtük az évet – mondta el Nagy Nóra, átlövőnk. – Ezekből a győzelmekből kell tovább építkeznünk! Az Eger ellen is úgy lépünk pályára, hogy tartsuk ezt a jó formát és mindent megteszünk azért, hogy elhozzuk a két pontot.”

Van miért visszavágni, hiszen ősszel ősszel egy – az utolsó pillanatban szerzett – találattal győztek a Heves megyeiek egy nagyon kiélezett, szoros mérkőzésen. A tabella harmadik helyén álló Eszterházy elleni győzelem nagy bravúr lenne, itthon ez már majdnem sikerült.

„Fájó emlékeink vannak az őszi találkozóról, egy szerencsés találattal nyert az Eger – emlékezett vissza Nóra. – Reméljük, most a szerencse átáll a mi oldalunkra! Ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre is, mint a többire, ha úgy játszunk, mint az elmúlt találkozókon, akkor szoros összecsapás lehet!”

Az Eszterházy SC–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s találkozó február 25. 18 órakor kezdődik az egri Eszterházy Károly Egyetem Sportcsarnokában.

Kiemelt partnereink