Szünet után újra meccs

Egy hét szünet után újra pályán akadémistáink az NB I/B-ben: Győrvári Viktor csapata a Tempo KSE ellen játszik idegenben.

Habár nem játszott mérkőzést ifjúsági együttesünk a múlt héten, a munka nem állt meg és gőzerővel készültek Győrvári Viktor tanítványai a szezonhajrára. Mivel a felnőtt csapatból többen hiányoznak válogatottbeli elfoglaltságok miatt, így több akadémista is az első csapattal edzett az elmúlt időszakban.

„A múlt héten nem volt mérkőzésünk, így több idő jutott a fizikai felkészülésre – mondta el Baranyi Dorottya, aki több akadémistával együtt néhány alkalommal a felnőttekkel is gyakorolt. – Jó volt együtt edzeni az első csapattal, nagyon segítőkészek voltak.”

A másodosztályban a bajnokság nyolcadik helyén álló Tempo KSE ellen mérkőznek meg Győrvári Viktor tanítványai, idegenben. Az odavágó szoros volt, a fővárosiak egy góllal győztek Debrecenben. A mieinket tehát fűtheti a visszavágás vágya, amellett, hogy két fontos pontot is szerezhetnek.

„Sajnos azon az odavágón nem tudtunk pontot szerezni – emlékezett vissza Dorottya. – Kettőzött erővel fogunk nekimenni ennek a találkozónak, mindent beleadunk!”

Az Tempo KSE–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s mérkőzést 2024. április 13-án, 18 órai kezdettel rendezik meg a Gyáli Sportcsarnokban.

Kiemelt partnereink