Szünet után kapcsoltunk

Halványabb első félidei teljesítmény után feljavult a mieink teljesítménye, így hétgólos győzelemmel abszolválta az MTK elleni mérkőzést U19-es csapatunk.

Zaklatottan kezdték a felek a mérkőzést, mindkét oldalon több eladott labdát láthattunk, nagyon kapkodó volt a játék. Jó hír, hogy Rácz Panna góllal tért vissza sérüléséből, sőt a mérkőzés folyamán összesen háromszor volt eredményes! Helm Boglárka vezetésével sikerült meglépni az ellenféltől öt gólra, ám a vendégek nem hagyták magukat leszakítani, újra felzárkóztak. A vezetést is átvették, ám még az első félidőben fordítottunk.

A második játékrész elején sem sikerült előnyt kialakítani, holott Kovács Noémi jól szállt be a mérkőzésbe, sőt az egész harminca perc során jól védett! Öt perc után sikerült meglépni az ellenféltől, a Ferenczi-Fodor páros volt nagyon elemében ebben az időszakban. Poczetnyik Dóra szép átlövésével már kilenc is volt közte, ám ebből is kissé felzárkóztak a fővárosi kék-fehérek. Balogh Rebeka átlövése lendítette tovább a mieinket a góltalansági percek után,  végül hét góllal bizonyultunk jobbnak az ellenfélnél.

Második mérkőzésén második győzelmét aratta Győrvári Viktor csapata, ezúttal talán kissé nehezebben a vártnál.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 2. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–MTK 31–24 (14–13)

DVSC: Lakatos R.  – Rácz P. 3, Fodor V. 4, Nagy N. 3 (1), Ferenczi L. 4, Helm B. 4 (1), Eszenyi G. Csere: Kovács N. (kapus), Poczetnyik D. 6 (1), Balogh R. 3, Fekete B. 3, Brsityán D., Tóth R., Ratalics L., Fele P. 1 (1).

Győrvári Viktor: Sajnos most kevesebb volt a jó egyéni teljesítmény, mint a múlt héten. A mérkőzés közben nem tudtunk nagyobb előnyt kialakítani, az ellenfél pedig nagyon lelkesen játszott végig.

Kiemelt partnereink