Szorosabb volt a vártnál

A vártnál kicsit nehezebben, három góllal győzték le a Kecskemétet U19-eseink.

Jól kezdte a mérkőzést Győrvári Viktor csapata, a Fodor Veronika-Nagy Nóra páros kapcsolat jól működött, mindketten többször is eredményesek voltak már az elején is. Előbbi harmadik találatával 8-3-ra vezettünk, és joggal gondolhattuk azt, hogy még tovább tudjuk növelni az előnyt. Ám nem így történt… Egy ideig csak stabilizálódott a három-négygólos debreceni vezetés, Solymosi Zsófi volt eredményes a 22. percben, 12-8-ra módosítva az állást. Sőt, Véniger Kata hetesével már öt is volt a differencia, ám az utolsó hat-hét percet nagyon elrontották a mieink. Egy góllá olvadt az ötgólos fór, köszönhetően a lelkesen játszó kecskemétieknek is.

A második 30 perc elején még át is vette a vezetést a koncentráltan játszó vendégcsapat, Szalai Petra góljai az egyenlítésre voltak elegendőek. Percekig fej-fej mellett haladt a két fél, Eszenyi Gréta nehéz szögből egyenlített ismét, majd Szalai Petra duplázott, Varga Kataling gólja után már öttel vezettünk. Az utolsó tíz percben főként Tóth Rebeka betöréseivel tartottuk a különbséget, ám a védekezésre elmondható, hogy nem nagyon állt össze az egész mérkőzés során. Az utolsó percekben még szépítettek a fekete mezes vendége, végül három góllal, 34-31-re győztek a mieink.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 19. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Kecskeméti NKSE 34–31 (15–14)

DVSC: Kovács N.  – Fodor V. 5, Szalai P. 5, Fele P. 1, Sölősi E., Nagy N. 4, Eszenyi G. 3. Csere: Demjén L. (kapus), Véniger K. 3 (1), Tóth R. 4 (1), Solymosi Zs. 3, Tóth F. 2, Varga K. 3. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink