Szezonzáró minikézilabda fesztivál

Harmadik alkalommal rendezett minikézilabda fesztivált a DVSC Kézilabda Akadémia és a Debreceni Sportiskola, a helyszín ezúttal is a Hódos volt.

Június 9-én, pénteken reggel 7:30-kor kezdtek gyülekezni a gyerekek és az őket kísérő szülők és tanárok a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. Egyre gyűlt a tömeg, fél kilenckor pedig már a pályán várták a megnyitót.

A bátorító szavak után nagy elánnal vetették bele a küzdelembe magukat az alsós gyerekek, 5+1-es szivacskézilabda szabályai szerint mérkőzött meg a hat csapat. A mérkőzések mellett játékos, ügyességi feladatokban is kipróbálhatták magukat a gyerekek. A DVSC Kézilabda Akadémia szakemberei, Papp György, Csapó Erika, Kalocsai Erika és Tóth Rózsa a helyszínen koordinálta a fesztivált, Gyökös Barbara pedig az egyéb szervezési feladatokat oldotta meg. A kicsik számára nagy segítséget nyújtottak akadémistáink: Bristyán Dorina, Lovász Kriszta, Pásztor Gréta, Solymosi Zsófi, Tábit Vivien és Tóth Fruzsina, akik ezúttal csapatvezetőként is nagyszerűen helyt álltak! Két csapatot indított a Hunyadi János Általános Iskola, emellett egy-egy együttessel vett részt a Bólyai János Általános Iskola, a Dózsa György Általános Iskola, a Debreceni Sportiskola, és a Szent József Általános Iskola. 

Harmadik alkalommal telt meg a Hódos a minikézilabda fesztiválon részt vevő gyerekekkel, akik ezúttal is jókedvet és vidámságot varázsoltak a csarnoka. Ami az eredményt illeti, ezen a napon mindenki csak nyert!

Kiemelt partnereink